Начало форум

КЛУБ MAZDA - БЪЛГАРИЯ

www.mazdabg.com

Дата и час: 28 Фев 2024, 18:22

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Език:
КЛУБ МАЗДА - БЪЛГАРИЯ - Регистрация

Правила на Клуб Mazda - България

Всеки потребител, който се е регистрирал във форума е длъжен да спазва следните правила, като самата регистрация се счита за съгласие с тях:


- За да пишете и отговаряте на мнения и теми трябва да сте регистриран потребител.

- Писането на КИРИЛИЦА е Задължително! Ако нямате такава на компютъра си, може да използвате вградения кирилизатор във форума.

- Не пишете безсмислени мнения и такива, нямащи общо с основната идея на темата. Рискувате да бъдете санкционирани.

- Преди да пуснете нова тема помислете добре за кой раздел е най-подходяща тя. За улеснение, под всеки ръздел има описание.

- Заглавието на темата, която пускате трябва да носи достатъчно информация за основната идея. Теми без правилна формулировка на пример „ПОМОЩ”, „СПЕШНО” и т.н ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторският екип.

- Всички теми, които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават чрез Л.С.

- Използвайте препинателни знаци - точка, запетая, въпросителен знак и т.н. Така мнението е много по-прегледно и лесно за четене. Пишете грамотно!

- Отговорите в дадена тема да не се отклоняват от същината и. Моля, не превръщайте темите в чат, има лични съобщения (Л.С.) за тази цел.

- Във форума е забранено употребата на псувни, обиди, лични нападки и каквато и да била дискриминация, като това се прави с цел запазването на добрия тон между всички и създаването на една приятна атмосфера за разговор и дискусии. Писането само с главни букви се възприема, като повишаване на тон и също ще бъде санкционирано.
Всяка обида към модераторския екип води до изтриване на мнението, а повторната такава - до БАН на потребителя.


- За всяко нарушение на правилата модераторите могат да изпращат предупреждение. При събрани 3 (три) предупреждения, на потребителя ще бъде ограничен достъпа до форума за период от 1 (един) месец. При системни нарушения ще доведат и до постоянен БАН!

- Преди да публикувате Тема, потърсете чрез търсачката! Почти сигурно е, че преди вас някой друг е задал същия въпрос и се е провела дискусия по исканата тема.

- При повторно въвеждане на една и съща тема, с цел "привличане на повече внимание", то тя ще бъде изтривана и на потребителя ще му бъде изпратено предупреждение от Админо-модераторският екип.

- Под всяко пуснато мнение има бутон „Докладвай”, който служи за сигнализиране на модератор. Ако считате, че въпросното мнение нарушава по някакъв начин правилата на форума, използвайте бутона.

- Забранено е саморекламирането на лица и фирми, търговска дейност в теми или по какъвто и да било начин, освен в търговския раздел на форума.

- Забранено е публикуването и обсъждането на материали с порнографско съдържание. Публикацията на потребителя във форума ще бъде изтрита, а на него ще се наложи ограничение до достъпа на форума за 1 (един) месец!

- Абсолютно забранено е регистрирането на повече от един профил във форума, още повече пък и във връзка с Търговски цели (изключение само, ако има проблем потребителя с достъпа към основния си профил).

- Всяко нещо, което не е свързано с автомобилите като рекламно послание в подписа на даден потребител или предупреждение се изтрива от подписа (по преценка на Администратори и/или Модератори).

- Администраторите и Модераторите имат право да местят, редактират, изтриват и заключват теми и мнения без предупреждение по тяхна преценка!

- За всякакви оплаквания, проблеми, съвети и т.н. може да изпращате лични съобщения на Администраторите и Модераторите.

Админо-модераторския екип си запазва правото да променя горепосочените правила.
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
www.mazdabg.com
национален фен клуб