@zariat: Добър тон казваш.... ми да си говорим за цветя ако искаш?
1. Резкият ми тон беше, защото с първия пост хленчиш, а с втория затвърждаваш хленча си. (чудя си се на акъла защо ти се обяснявам?!)
Съединителят ми твърд, мотора шумен, голяма загуба на пари... Звучиш като оня в таксито от рекламата на Jet Credit. Досадно ми беше... и затова реагирах така. Още повече, сравняваш рено Клио с мазда 6. Това са автомобили от различен клас! Да не говорим за БМВ (Бутилка Минерална Вода) Х5, което е SUV, с мазда 6. Къде отиваш ти, може би?
Говориш за 3 различни автомобила, с абсолютно различна концепция както и политика на продаване.
Относно съединителя, мотора и загубените пари при продажба 2ра употреба малко коментар:
като седна преди да я платиш, не тества ли съединителя, или мотора? или просто си избра колата от каталог? Е, според мен няма какво да се оплакваш, защото си могъл да разбереш тези неща овреме и да се предпазиш. Обясни ми.... кола струва 50000 лв нова, след 100000 км и 3 години (края на гаранционния период), за колко искаш да я продадеш? За 45000?
Има статистически методи за определяне цената на автомобил 2ра употреба. Няма да ти ги обяснявам.
Единственото нещо в хленчещия ти пост, което заслужава внимание е, че спирачките са скъпи, даже по-скъпи от на БМВ. И сигурно за това има причина, за която мога само да гадая.
Както споменах в предишния ми пост. Щом си си харесал кола, карай си я! Има хора всякви. Като не ти харесва мазда 6, има алтернатива! Искрено ти пожелавам да те радва и да изкараш 1/2 милион безаварийни км.
Кофти че си имал някви очаквания и си останал разочарован.
2. Жаргонната дума ПИЧ я използвам като "човече". Не те познавам, нито си ми на акъла, нито на образованието, нито на годините. Извинявай за обидата.
3. Нямаше да се возиш в ламборгини, ако не беше ферари.

хехе Казах го с друга идея.
Гусин Ламборгини има успешен бизнес с трактори. Но си купува Ферари 250 GT. Обаче не му харесва съединителя (правиш ли вече аналогията) и отива да се оплаче на гусин Ферари.
Ферари му казва да ходи да си кара тракторите и че нищо не разбира от коли. Гусин Ламборгини се ядосва и се заканва на Ферари, че ще направи по-добра спортна кола, с изправен съединител.
и те така...
@Korn_val: Ти вярваш на реклами?
Корпорацията БИЛД, която в Германия не е с особена популярност... и по-точно Авто Билд, са направили тест на Мазда 6 1.8 МПС, който е абсолютен рекордьор в надежността си през целия гаранционен период.
Но нека не сравняваме Германия с Абсурдистан.
Drakula_kart на една от срещите разправяше, колко ни е лоша нафтата и как се скапват нафтовите помпи на шестичките.